top of page
Naslovna1_svetlejša-min.jpg

»Vsa vibracija, ki jo ustvarimo in gre skozi srce – zdravi, osvobaja, podira blokade in omejitve in nas pripelje k sebi, v sebe, kjer pa so vsi odgovori in kjer so možni čudeži. «

 -Mojca Bedenik

O MENI: Quote
Naslovna3.1.jpg

MOJCA BEDENIK

Sem glasovna terapevtka, operno-klasična pevka in profesorica petja.


Na Akademiji za glasbo v Ljubljani sem zaključila študij petja  v razredu prof. Irene Baar in diplomirala pri prof. Vlatki Oršanić. Pevsko sem napredovala pri maestru, basistu Alessandru Svab, v Italiji in sodelovala v njegovi Accademia lirica Santa Croce, kjer sem tudi pela operne vloge. Že od svoje mladosti se izobražujem na področju energije, ki me vodi na moj pevski in učiteljski poti. Obiskovala sem pevske in energijske delavnice in bila tudi sama večkrat na energetskih treningih pri različnih terapevtih in mojstrih.

Moj poklic petja in učenja je čudovit poklic, je poslanstvo. Poslanstvo, ki ga  dajem ljudem in ga predajam vsem, ki sprejmejo to vibracijo. Namen je ljudem pokazati in jih spomniti na to, da je naše življenje dar, in naše telo darilo za katerega lahko skrbimo na zelo nežne načine, z enostavnimi tehnikami, nežnostjo diha in lepoto zvoka.

Delavnice JAZ SEM MOJ GLAS so plod dolgoletnega dela na sebi, petja, izobraževanja na področju petja, energij, dihanja in zavednega znanja. Čas, ki si ga je potrebno vzeti zase, da si lahko prisluhneš in slišiš. In potem pogum, da greš po svoji poti in živiš scenarij svojega življenja in verjameš vanj. Vedno je najpomembnejša vera vase.

Težko je na papir spraviti kdo sem in kako terapija deluje, največ boste začutili in doživeli, ko boste to sami izkusili. Le tam vam lahko dam največ sebe in vsega, kar deluje skozi mene.

+38641231915

bedenik.mojca@gmail.com

O MENI: About
bottom of page